was successfully added to your cart.

Petua Tradisional

By August 29, 2017Blog

 

Image result for manjakani

BUAH MANJAKANI

Salah satu cara nak merawat dalaman wanita secara tradisional adalah dengan menggunakan buah manjakani, daun inai, dan juga daun sireh. Tiga bahan tersebut adalah sangat mujarab untuk merawat masalah dalaman wanita dan mudah sahaja untuk didapati. Anda perlu pilih salah satu bahan tersebut untuk digunakan.

Bahan ini kita perlu rebus sahaja sehingga mendidih dengan 5 cawan air dijadikan 4 cawan air. Selepas dijadikan mendidih agak-agak dah jadi 4 cawan air, kita padamkan api dan tunggu sehingga rebusan itu suam. Kemudian ambil setengah cawan air dan minum. Air yang selebihnya kita gunakan sebagai air untuk mencuci Miss V.

 

Image result for daun inai

DAUN INAI

Untuk mendapatkan hasil yang berkesan, jadikan ia sebagai rutin seharian iaitu 2 kali sehari diwaktu pagi dan malam minum serta cuci Miss V kita dengan air rebusan itu. Jika anda mempunyai banyak keputihan dan gatal-gatal, dengan cara nak merawat dalaman wanita ini In Shaa Allah akan beransur pulih.

Bagi Eza, dengan meminum air rebusan manjakani adalah pilihan terbaik dan tepat sekali untuk merawat dalaman kita. Untuk Miss V yang ketat, rapat dan mantap daun inai adalah pilihan Eza. Alhamdulillah, walaupun kami dikurniakan 3 cahaya mata dan umur pun nak masuk 40an, Cik Abe sukar berenggang dan masih tak jemu-jemu nak selalu.

Jika anda telah mencuba pelbagai produk diluar sana dan tiada hasil yang menakjubkan, anda digalakkan  untuk mencuba petua kesihatan secara semulajadi ini. Dengan cara semulajadi ini anda boleh jimatkan wang ringgit anda. Rajin dengan tidak je tu. Semoga petua ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda semua.

 

DAUN SIREH

Anda Berminat Untuk Dapatkan Maajun Anggun Bistari ?

KLIK DISINI

 

Sumber dari: Rahsia Anggun

 

© Copyright 2017-2020 www.RahsiaAnggun.com. All Rights Reserved. Developed With Love By B R O Z O O L