was successfully added to your cart.

Nak Rawat Period Bermasalah?

By October 17, 2017Blog

 Jangan pandang remeh kalau ada masalah period. Period penting sangat untuk bolehkan seorang wanita berfungsi dengan baik  Macam mana nak rawat period  bermasalah niii??

Salah satu masalah yang selalu dihadapi oleh orang perempuan period tidak teratur. Period tak lancar, jangan pandang remeh kerana ianya  boleh beri banyak kesan kepada kehidupan seorang wanita terutamanya bagi wanita berkahwin yang cuba nak dapatkan anak.

Kenal pasti punca masalah & memilih cara rawatan yang tepat bagi mengatasi masalah period tidak teratur adalah sangat perlu.

TIPS DIBAWAH MUNGKIN SEDIKIT SEBANYAK DAPAT MEMBANTU UNTUK YANG NAK RAWAT PERIOD BERMASALAH ..

  1. Jaga pemakanan dan amalkan diet seimbang – Elakkan makanan berlemak dan makan secara seimbang supaya badan mendapat cukup nutrien dan boleh berfungsi dengan normal.
  2. Kawal berat badan dan kekalkan berat badan ideal – Elakkan kenaikan ataupun penurunan berat badan mendadak.
  3. Amalkan gaya hidup sihat – Bersenam adalah baik untuk kesihatan. Bersenam membantu tubuh berfungsi dengan lebih optimum. Tapi elakkan senaman yang melampau dan berlebihan sebab badan perlukan rehat yang cukup.
  4. Elakkan stress – Hiduplah secara seimbang. Uruskan kerjaya, keluarga, pelajaran dan sebagainya dengan sama rata. Dalam masa sama perlu nikmati hidup supaya diri rasa gembira dan hidup lebih bermakna.
  5. Ambil ubat ikut jadual – Sekiranya ada, pastikan ambil secara konsisten mengikut jadual dan dos yang sepatutnya.
  6. CARA BERKESAN NAK RAWAT PERIOD BERMASALAH Ialah dengan mengambil jamu yang berasaskan herba yang dapat membantu menstabilkan dan memperbaiki paras hormon dalam badan dan seterusnya menggalakkan haid berjalan lancar.

MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB) adalah penawar mujarab bagi  yang nak rawat PERIOD BERMASALAH…

Kenapa MAB ??

MAB DIHASILKAN daripada bahan herba semulajadi yang terdiri daripada INAI, MADU, HABATUSSAUDA, KACIP FATIMAH, SENDUDUK, MANJAKANI & SERAPAT.

Antara Testimoni Maajun Anggun Bistari yang dulunya period bertahun  tak keluar dan kini period muncul kembali.  Alhamdulillah…

MAAJUN ANGGUN BISTARI KLASIK MAHUPUN TABLET antaranya  adalah salah satu inisiatif secara TRADISIONAL bagi mereka yang ingin…

✔Merancang Keluarga

✔Merawat masalah KEPUTIHAN

✔Merawat masalah RAHIM jatuh/ lemah/kembang

✔Memulihkan masalah senggugut & ANGIN dalam badan

✔Menyelesaikan  PERIOD BERMASALAH

✔Melambatkan Monopouse

✔Mengekalkan berat badan ideal

✔Mengawal Kolestrol dalam badan

✔Melancarkan Pembuangan/melawaskan

✔Menambah Keintiman Hubungan Suami Isteri

✔Mendapatkan ZURIAT

JOM CUBA TANPA RAGU, SELESAIKAN MASALAH DALAMAN ANDA HANYA DENGAN MAAJUN ANGGUN BISTARI.. INSYAALLAH~ SEMUANYA DENGAN IZIN-NYA..

KLIK DISINI UNTUK DAPATKAN MAAJUN ANGGUN BISTARI

Sumber Dari : TeamMAB_M4U

Leave a Reply

© Copyright 2017-2020 www.RahsiaAnggun.com. All Rights Reserved. Developed With Love By B R O Z O O L