ingin berhenti merokok

Adakah anda nak berhenti merokok? Katakan Nak berhenti merokok, ada berbagai cara perokok untuk berhenti merokok samada ia berkesan atau tidak. Saya akan tunjukkan cara yang berkesan untuk berhenti merokok kepada Perokok tegar.
Bersama-sama ini beberapa testimoni yang boleh dilihat keberkesan produk ini kepada perokok-perokok tegar.

brokok1

brokok2

brokok4

Sebenarnya memang inilah jawapan yang sebenar untuk anda berhenti merokok, walaupun produk VIVIX Shaklee agak mahal sedikit tapi keberkesanannya sangat mujarab dan anda tidak akan merokok lagi walaupun ada kawan-kawan anda mengajukan sebatang rokok kepada anda, anda mesti akan katakan tak nak pada rokok.

Prakata

Welcome Shaklee

Alhamdulilah dan terima kasih kepada mereka yang sedang dan telah melayari laman blog saya semuga ianya mendapat infomasi yang berguna untuk anda semua. Di dalam blog ini saya akan memberikan tip-tip kecantikan dan kesihatan di mana ianya merupakan satu rahsia yang perlu semua orang tahu dan mempelajarinya. Sebagaimana yang kita sedia maklum, semua orang inginkan tubuh badan yang sihat bebas dari sebarang penyakit, inginkan kulit wajah yang cantik, halus, gebu tanpa jerawat dan jeragat di pipi, inginkan kelihatan anggun bagi yang perempuan dan kelihatan tanpan bagi yang lelaki. Selain itu bagi mereka yang sudah berumah tangga dan berkeluarga, mereka juga inginkan anak-anak yang sihat dan cergas, bijak dan pandai dalam pembelajaran di sekolah. Kesemua apa yang kita inginkan di atas ada hubung kait dengan pemakanan yang kita ambil setiap hari.

Di dalam bab makanan, sebenarnya untuk mencapai pekara-pekara yang di sebutkan di atas tadi, kita memerlukan makan yang seimbang. Pengambilan makanan hendaklah mengikut hiraki yang telah ditetapkan oleh pakar-pakar pemakanan dan doktor. Oleh itu saya ingin bertanya pada anda, adakah makanan yang anda ambil setiap hari mengandungi nutrion dan zat-zat makanan yang mencukupi untuk tubuh badan anda, sama ada ianya berlebihan atau kekurangan. Semua orang tidak pasti tentang ini. Ini yang menjadi masalah yang mana kadang-kadang kita nampak sesetengah orang ada yang terlalu gemuk dan ada pula terlalu kurus, muka wajah mempunyai kulit yang kusam, berjerawat dan berjeragat, sesetengahnya pula mempunyai berbagai masalah penyakit itu dan ini. Oleh itu perkara seperti itu perlu di atasi, kata orang sediakan payung sebelum hujan, mencegah lebih baik dari menubatinya dan macam-macam lagi bidalan.

Sebenarnya apa-apa masalah dan penyakit ada penyelesainya, ianya boleh di atasi dan di ubati. Melalui laman blog ini nanti anda akan dapat maklumat terperinci tentang penyelesaian masalah yang mungkin anda cari. Di laman blog ini saya sediakan berbagai keadah penganbilan nutrisi yang terbaik dari Produk-produk berasaskan semulajadi dari Shaklee kerana saya juga mengambil suplimen tambahan dari Produk Shaklee. Saya yakin dengan Shaklee sebab berikut

shaklee-terbaik

Perunding Kecantikan Dan Kesihatan Dalaman